BEAM Informacije

Zdravo stanovanje

UC Davis klinička istraživanja dokazuju da Beam sustav centralnog usisavanja smanjuje simptome alergije.

Percent Improvement of Allergy Symptoms

Istraživanja su otkrila novi lijek za alergičare ali to nije lijek: Beam sustav centralnog usisavanja. Klinička istraživanja na Sveučilištu California u Davisu pokazala su da BEAM sustav omogućuje mjerljivo olakšanje za alergičare.

Istraživanje

Zagađeni zrak je jedan od najčešćih problema alergologa i neugodan je za njihove pacijente. Centralni vakuumski sustavi se često preporučuju za uklanjanje zagađivača. Istraživači na Sveučilištu California u Davisu odlučili su utvrditi da li sustav centralnog usisavanja može ublažiti simptome alergije.

Otkrića

Za razliku od konvencionalnih usisavača s čijom uporabom može ponovno kružiti prašina, Beam sustav centralnog usisavanja uklanja 100% kontaktirane prašine, grinje, pelud, životinjsku dlaku i druge alergene, te je superioran u odnosu na konvencionalne vakuume u pružanju olakšanje od simptoma alergije.

Rezultati istraživanja objavljeni su u članku pod naslovom "Utjecaj sustava centralnog usisavanja na kvalitetu života bolesnika koji imaju ritinitis povezan s kućnom prašinom“, koji se pojavio u časopisu o istraživanju alergologije i kliničke imunologije*. Istraživanje je provedeno pod pokroviteljstvom Stanley M. Naguwa, liječnika, i M. Eric Gershwin, liječnika, oboje iz Odjela za reumatologiju, alergije i kliničku imunologiju, Sveučilišta Kalifornia na Davis medicinskoj školi, Davis, Kalifornia, SAD.

Pročitajte cijelo istraživanje

 

Nazad