O BEAM/Electrolux

Naša filozofija

Promišljeni inovatorski dizajn.

Sjećate li se kada ste zadnji put otvorili dar koji vam je rekao: "O! Kako ste znali? To je upravo ono što sam htio!" To je ona vrsta osjećaja koju smo u Electroluxu nastojali pobuditi u svima koji izaberu ili koriste jedan od naših proizvoda . Mi posvećujemo vrijeme, znanje i puno razmišljala predviđanju i stvaranju one vrste aparata koju naši kupci stvarno trebaju i žele.

Ova vrsta promišljene brige znači inovaciju sa uvidom. Ne dizajniramo zbog dizajna samog već je dizajn za dobrobit korisnika. Za nas promišljeni dizajn znači stvaranje aparata lakših za korištenje i ugodnijih za obavljanje zadataka, oslobađajući naše kupce da dožive vrhunski luksuz 21. stoljeća: jednostavnost uma. Naš cilj je da ova jednostavnost uma bude na raspolaganju ljudima u više dijelova svakodnevnog života, u cijelom svijetu

"Mislim na tebe" obećanje iz Electroluxa nadilazi zadovoljavanje potreba današnjih potrošače . To također znači da radimo na tome da aparati budu sigurni za okoliš -sada i za buduće generacije.

Electrolux. Misleći na tebe. Podijelite još naših razmišljanja na www.electrolux.com