O BEAM/Electrolux

Povjest kompanije

Kako je BEAM Electrolux centralni usisni sustav postao vodeći svjetski proizvođač centralnih usisnih sustava ...

BEAM Electrolux centralni usisni sustav, sa sjedištem u Charlotte, NC, počeo je sa radom kao BEAM Manufacturing Co, sa proizvodnjom strojeva za pranje rublja, perilica posuđa, i "rašlje" skutera koji je postao poznat za vrijeme Drugog svjetskog rata kada je racionalno korištenje benzina stupilo na snagu.

1957. godine, BEAM Manufacturing Company je prodana, a pojavila se Beam Industries na čelu s RL Sampsonom. Tvrtka je bila usmjerena isključivo na centralne usisne sustave. John Coghlan koji je umirovljen u ožujku 2006, nakon 18 godina na mjestu predsjednika, vodio je BEAM Industries do neosporno vodećeg tehnološkog i tržišnog lidera u industriji centralnih usisavača.

Russell S. Minick, treći predsjednik BEAM Industries, pridružio se tvrtki u lipnju 2006 s jamstvom da će raditi na izradi centralnog usisnog sustava kao standarda u novim američkim domovima i povećavati vodstvo BEAMA u Canadi u svijetu.

"Naši proizvodi su važan doprinos ekološke gradnje. Potrošači žele zdraviji životni okoliš, a mi možemo pomoći građevinarima da Vam ga pruže", rekao je Minick.

01. siječnja 2007 BEAM Industries postala je BEAM Electrolux centralni usisni sustav i čine ga BEAM marke , Eureka i Electrolux.

BEAM centralni usisni sustavi su atraktivni, pristupačni ugradbeni aparati koji privlače vlasnike kuća, kao i komercijalni sektor.Sustav se sastoji od kombinacije središnjih jedinica, posude za prikupljanje otpadaka, četkom, crijeva i pribora za čišćenje cijelog doma.

Zapakirani setovi, detaljni priručnik za instalaciju i video čine Beam sustav centralnog usisavanja lakim za „uradi sam“ instalaciju. Osim novih domova, 95% današnjih postojećih domova mogu ugraditi centralni usisni sistem.

Uspjeh BEAMa je rezultat radne etike i predanosti zaposlenika. Kroz njihov težak rad, marljivost i odlučnost, BEAM by Electrolux centralni usisni sistem je postao vodeći svjetski proizvođač i prodavač centralnih usisnih sustava. Otprilike jedna trećina svih središnjih centralnih usisnih sustava su proizvodi BEAM Electrolux centralnog usisnog sustava. Tvrtka je također lider na globalnom tržištu svih usisavača. Beam, Electrolux i Eureka Centralni usisni sistemi i oprema prodaju se u više od 50 zemalja.

Electrolux je najveći svjetski proizvođač usisavača.

Electrolux razvija i stavlja na tržište usisavače od 1912 i ima duboko i veliko iskustvo u području. Mi uvijek stavljamo najveći naglasak na to što naši proizvodi zadovoljavaju najviše ekološke standarde i ispunjavaju najviša očekivanjima udobnosti i praktičnosti naših kupaca.

Electrolux Central Vacuum Systems je najveći svjetski proizvođač centralnih usisavača.

Od 1957 Electrolux Central Vacuum Systems proizvodi vodeće centralne usisne sisteme. Electrolux Central Vacuum Systems je vodeći svjetski proizvođač i distributer središnjih usisnih sustava. Proizvodimo približno jednu trećinu svih centralnih usisnih sustava na svijetu.