Podrška

Savjeti za čišćenje

Koristeći svoj Beam sustav centralnog usisavanja poboljšavate kvalitetu zraka.

Tradicionalno čišćenje prašine: neučinkovito i štetno.
Čišćenje svojeg doma na starinski način pomoću krpe i mirisnih sprejeva je neučinkovit, a može biti štetno. To je zato što prašina ponovno cirkulira, i kemikalije se uvode u životno okruženje što može biti izuzetno opasno za one koji boluju od alergija i astme. Dodatci Beam sustava centralnog usisavanja omogućuju vam da unesete više snage u čišćenje. BEAM sustav uklanja 100% kontaktiranih prašine, grinja, ljutina, peludi i ostale alergene odnoseći ih daleko od životne okoline u kanister koji se obično nalazi u garaži ili podrumu. Redovito dubinsko čišćenje pomoću BEAM sustava znači da ćete lakše disati i rjeđe usisavati..

Tepih i presvlake: Može li se živjeti s njima?
Neke osobe koje pate od alergije i astme mogu tolerirati prašinu u tepisima, draperijama, zavjesama i presvlakama, dok drugi ne mogu. Vaš bi liječnik trebao odrediti da li bi bilo potrebno da iz svog doma uklonite tepihe, draperije, zavjese I presvlake. Samo 20% pacijenata kojima su savjetovali da uklone tepih su zapravo to učinili. S Beam sustavom centralnog usisavanja te promjene možda neće biti potrebne. Konzultirajte se sa svojim liječnikom..

VacPan: Očistite prljavštinu!
VacPan se mora imati u svakom domu. Nema više saginjanja kako bi se koristila lopatica za smeće u kuhinji ili predvorju. Samo pometite krhotine do utičnice, dodirnite nožni prekidač i prljavština odlazi daleko. Suvremeni izgled ne ostavlja praznine, kada nije u uporabi. Potrebna je stručna instalacija

  Kliknite ovdje kako bi vidjeli video o VacPan u uporabi.

BEAM VacPan


Hladnjaci: Nisu dobri za alergičare.
Hladnjak djeluje kao snažan magnet koji privlači prašinu i alergene, koji se uhvate ispod i iza jedinice. Kada se motor uključuje I isključuje, prljavština ostaje u zraku i stvara ključni izvor iritacije za alergičare I one koji pate od astme. Do sada je uklanjanje prašine bilo teško jer je hladnjak morao biti pomaknut. Sada s BEAM 90cm za pukotine je lako čistiti ispod i iza hladnjaka i drugih aparata i namještaja koje je teško pomicati. Ovaj uski dodatak lako ide ispod i iza jedinice uklanjajući zarobljenu prašinu, prljavštinu i alergene brzo i jednostavno.

  Kliknite ovdje kako bi vidjeli video o 90cm dodatku u uporabi

 90cm Crevice Tool

Perut kućnih ljubimaca također može biti opasna.
Prljavština, perut i životinjska dlaka mogu biti ključni izvor iritacije za alergičare I astmatičare. Mnogi liječnici preporučuju uklanjanje ljubimaca iz kuće, ali samo mali postotak onih koje se savjetuje da se riješe svojih ljubimaca zapravo to I učine. Ako je vaš liječnik utvrdio da možete tolerirati ljubimce, Beam sustav centralnog usisavanja može poboljšati Vaš unutarnji okoliš. Do pet puta snažniji od uspravnih usisavača, BEAM sustav u potpunosti uklanja kontaktirane prljavštine, prašinu i alergene iz stambenih prostorija. BEAM alati za timarenje ljubimaca, uklanjaju dlake ljubimaca i perut, dok ih timarite.

  Kliknite ovdje kako bi vidjeli video o dodatku.

 Pet Grooming Tools

Dodatak za čišćenje automobila
Kada koristite BEAM dodatak za čišćenje automobile vi podižete prašinu, prljavštinu i ostatke sa tepiha, tvrdih površina i presvlaka što ga čini izvrstnim alatom za čišćenje vašeg automobila ili kamiona. Svestrani dodatci uključujući jedan višenamjenski nastavak, okruglu četku, uski nastavak za proreze i kompaktno 8 'crijevo koje se proteže do 32' sa 360 ° okretnom ručkom kako bi se prevladali pregibi, te lako očistilo čak I udaljene kutove.

  Kliknite ovdje kako bi vidjeli video o dodatku.

Car Care Kit